Ismerj meg!

Shape Image One

Számomra mindig akkor lett kerek a világ, ha idegen nyelvet tanulhattam.

Talán ezért foglalkoztatott mindig leginkább a HOGYAN? kérdése. Nyelvtanulói és nyelvtanári pályámon állandóan azt kutattam, milyen módszerrel lehet élvezetesen és hatékonyan tanulni az idegen nyelveket.

Ma már azt teszem, amire mindig is vágytam

2012 óta foglalkozom az orosz nyelv online népszerűsítésével. Az eltelt több, mint tíz év alatt megtapasztaltam, mennyi nehézséggel küzdenek azok a nyelvtanulók, akik önállóan szeretnék elsajátítani ezt a – magyartól annyira különböző – nyelvet. 

A megoldást két világ összekapcsolása hozta meg – 2017-ben. Az irodalom, a történetek szeretete és a nyelvtanulás számomra az angol nyelvben kapcsolódott össze – amikor megismertem azt a módszert, ami magára az élő idegen nyelvre koncentrál.

Miután meggyőző saját tapasztalatokat szereztem az önálló (angol) nyelvtanulás terén, arra tettem fel életem hátralevő részét, hogy lehetővé tegyem a magyar nyelvtanulók számára az orosz nyelv hatékony és élvezetes elsajátítását.

Érdekes és érthető történetek, podcastek és videók megalkotásával segítem őket abban, hogy biztos, használható nyelvtudást szerezzenek.

Fontos számomra, hogy átéld: az orosz nyelv megtanulható szavak és nyelvtani szabályok magolása, ill. unalmas, drillezős feladatok megoldása nélkül is

Így tudlak támogatni

Ezért 2022-ben létrehoztam egy előfizetős online videós orosz nyelvi klubot, ami először a teljesen kezdők számára tette lehetővé, hogy videós tananyagok segítségével sajátítsák el az orosz nyelv alapjait. 

A tananyagok szaporodásával mostanra eljutottunk oda, hogy 2024 januárjától a klub fő fókusza a középfokú nyelvtudás megszerzésének támogatása lesz, amivel a továbbiakban önállóan folytathatod az orosz nyelv elsajátítását. A klubban természetesen a kezdőknek szóló tananyagok továbbra is elérhetőek maradnak, ha esetleg ezekre lenne szükséged.

Azért dolgozom, hogy önállóan, szórakoztatóan és hatékonyan olyan stabil, használható középfokú nyelvtudást szerezz orosz nyelvből, hogy ne legyen gond a B2 szintű orosz nyelvvizsga letétele sem.