Ismerj meg!

Shape Image One
A kezdet

Évtizedeken keresztül „csak” magyar- és orosztanár voltam.

Szia, Nyilas Mária vagyok, magyar-orosz-német szakos tanár, aki fő céljának az érthető, érdekes és TANULHATÓ orosz történetek mesélését tartja.

1982-ben, a szegedi egyetem elvégzése után kezdtem gimnáziumban magyart és oroszt tanítani. A német nyelv tulajdonképpen mindig ott volt a háttérben, mivel magyarországi német vagyok, de igazán csak a ’90-es években vált valósággá, hogy végre főiskolán, és a 2000-es évek elején, hogy egyetemen is tanulhattam.

Tovább a kurzusra
About Us
shape image
shape image
shape image
shape image

Számomra mindig akkor lett kerek a világ, ha idegen nyelvet tanulhattam.

Talán ezért foglalkoztatott mindig leginkább a HOGYAN? kérdése. Nyelvtanulói és nyelvtanári pályámon állandóan azt kutattam, milyen módszerrel lehet élvezetesen és hatékonyan tanulni az idegen nyelveket.

Azt teszem, amire mindig is vágytam

A végső választ két világ összekapcsolása hozta meg – 2017-ben. A történetek szeretete és a nyelvtanulás számomra az angol nyelvben kapcsolódott össze, amikor megismertem azt a módszert, ami szavak magolása, nyelvtani szabályok biflázása és unalmas gyakorlatok elvégzése helyett magára az élő idegen nyelvre koncentrál.

És azóta azt teszem, amire tulajdonképpen mindig is vágytam: érthető és érdekes történetek segítségével tanulok és tanítok idegen nyelveket.

Küldetésemnek tekintem azt, hogy másokkal is megismertessem ezt a módszert, illetve érthető, érdekes történeteket hozzak létre, hogy így tanulhass oroszul, ha szeretnél.

Így tudlak támogatni

Ezért évek tapasztalatára építve és több hónapos munkával életre keltettem a megoldást, egy videókból és egyéb tananyagokból álló tanfolyamot, amely segít a kezdeti nehézségekkel megbirkózni és elindít egy úton, amelyen végre nem csak álom az orosz nyelvtudás.

De nem szeretnélek magadra hagyni ezen a néha kissé rögös úton, ezért segítőimmel megalkottam egy előfizetői klubot, ahol a közösség és a támogatás erejével, illetve a folyamatosan bővülő anyagok segítségével egyre jobban fogsz tudni oroszul.