Ismerj meg!

Shape Image One
A kezdet

Évtizedeken keresztül „csak” magyar- és orosztanár voltam.

Szia, Nyilas Mária vagyok, magyar-orosz-német szakos tanár. Az én történetem az útkeresésről szól és arról, hogy felvállaljuk azt, amit valójában helyesnek tartunk.

1982-ben, a szegedi egyetem elvégzése után kezdtem gimnáziumban magyart és oroszt tanítani. A német nyelv tulajdonképpen mindig ott volt a háttérben, mivel magyarországi német vagyok, de igazán csak a ’90-es években vált valósággá, hogy végre főiskolán, és a 2000-es évek elején, hogy egyetemen is tanulhattam.

Tovább a kurzusra
About Us
shape image
shape image
shape image
shape image

Számomra mindig akkor lett kerek a világ, ha idegen nyelvet tanulhattam.

Talán ezért foglalkoztatott mindig leginkább a HOGYAN? kérdése. Nyelvtanulói és nyelvtanári pályámon állandóan azt kutattam, milyen módszerrel lehet élvezetesen és hatékonyan tanulni az idegen nyelveket.

Ma már azt teszem, amire mindig is vágytam

A végső választ két világ összekapcsolása hozta meg – 2017-ben. Az irodalom, a történetek szeretete és a nyelvtanulás számomra az angol nyelvben kapcsolódott össze, amikor megismertem azt a módszert, ami magára az élő idegen nyelvre koncentrál.

És azóta fő célom annak támogatása, hogy a magyar nyelvtanulók hatékonyan és élvezetesen sajátítsák el az orosz nyelvet.

Érdekes és érthető történetek, podcastek és videók megalkotásával segítem őket abban, hogy az új szavak és a nyelvtani szabályok magolása nélkül biztos, használható nyelvtudást szerezzenek.

Így tudlak támogatni

Ezért évek tapasztalatára építve és másfél évi munkával életre keltettem a megoldást, egy videókból és egyéb tananyagokból álló tanfolyamot, amely segít a kezdeti nehézségekkel megbirkózni és elindít, ill. tovább is kísér azon az úton, amelyen végre nem csak álom az orosz nyelvtudás.

Segítőimmel megalkottam egy előfizetői klubot, ahol a közösség és a támogatás erejével, illetve a folyamatosan bővülő anyagok segítségével egyre jobban fogsz tudni oroszul.