Ismerj meg!

Shape Image One

Számomra mindig akkor lett kerek a világ, ha idegen nyelvet tanulhattam.

Talán ezért foglalkoztatott mindig leginkább a HOGYAN? kérdése. Nyelvtanulói és nyelvtanári pályámon állandóan azt kutattam, milyen módszerrel lehet élvezetesen és hatékonyan tanulni az idegen nyelveket.

Ma már azt teszem, amire mindig is vágytam

A végső választ két világ összekapcsolása hozta meg – 2017-ben. Az irodalom, a történetek szeretete és a nyelvtanulás számomra az angol nyelvben kapcsolódott össze, amikor megismertem azt a módszert, ami magára az élő idegen nyelvre koncentrál.

És azóta fő célom annak támogatása, hogy a magyar nyelvtanulók hatékonyan és élvezetesen sajátítsák el az orosz nyelvet.

Érdekes és érthető történetek, podcastek és videók megalkotásával segítem őket abban, hogy az új szavak és a nyelvtani szabályok magolása nélkül biztos, használható nyelvtudást szerezzenek.

Így tudlak támogatni

Ezért évek tapasztalatára építve és másfél évi munkával életre keltettem a megoldást, egy videókból és egyéb tananyagokból álló tanfolyamot, amely segít a kezdeti nehézségekkel megbirkózni és elindít, ill. tovább is kísér azon az úton, amelyen végre nem csak álom az orosz nyelvtudás.

Segítőimmel megalkottam egy előfizetői klubot, ahol a közösség és a támogatás erejével, illetve a folyamatosan bővülő anyagok segítségével egyre jobban fogsz tudni oroszul.